Contact Info: Услуги

Интер-Експрес од Кавадарци, Р.Македонија е средна по големина, но, со својата докажана и добро позната професионалност е веќе брзо растечка компанија, која врши транспортни услуги по највисоки стандарди базирани на TIR и CMR конвенциите... .

Интер-Експрес од Кавадарци ги Врши следниве услуги:

- Транспорт на стока натоварена во цел камион

- Збирен транспорт на стоки

- Транспорт на масивни стоки

- Складирање на стоки

- Крански Утовар


Кој е on-line

Имаме присутни 82 гости и нема членови